Americká nebankovní hypotéka vs. spotřebitelský úvěr

americká nebankovní hypotéka

Potřebujete si půjčit větší obnos peněz? Chcete si koupit nový automobil či zařídit byt a investice se budou pohybovat v řádu několika set tisíc korun? V takovém případě půjdete nejspíše do banky pro spotřebitelský úvěr. Ale výběr úvěrového produktu byste neměli uspěchat, protože finanční trh nabízí i jiná, výhodnější řešení.

Plánujete rekonstrukci a nemáte dost peněz? Nebankovní hypotéka je řešení

Chcete si koupit nebo zrekonstruovat nemovitost? Nemáte dostatek finančních prostředků na pokrytí nákladů z vlastních zdrojů? Zažádejte si o hypotéku. Finanční trh je rozmanitý a nabízí se vám jak bankovní, tak i nebankovní hypotéka. V případě nebankovní hypotéky můžete počítat s tím, že po vás finanční instituce nebude vyžadovat splnění tak náročných podmínek, jako je tomu u bank.

Nebankovní hypotéky pro každého

Čím dál častěji se setkáváme s lidmi, kteří jsou ve finanční tísni. Vezmou si půjčku, ovšem zjistí, že ji nejsou schopni splácet a tak si vezmou půjčku na půjčku. Tímto jednáním se dostávají do začarovaného kruhu, ze kterého se velmi špatně dostává. Jako jedno z řešení se nabízí nebankovní hypotéka. Její princip je poměrně jednoduchý. Jedná se o půjčku, kterou splácíte dlouhou dobu ovšem s nízkými splátkami. Dluh si tak rozložíte například do 20ti let, což je rozhodně finančně schůdnější než zaplatit stejnou částku například do 7mi let. Každopádně doporučujeme přečíst si podrobně podmínky, protože bohužel ne všechny společnosti na trhu jsou seriózní.

Potřebujete peníze? Máme řešení

Pod termínem americká hypotéka se skrývá dlouhodobý úvěr, který je zajištěn zástavním právem k nemovitosti. Na rozdíl od klasické hypotéky nemusíte u té americké uvádět účel použití peněžních prostředků. Jedná se tedy o neúčelovou hypotéku, kterou nemusíte použít pouze na financování vlastního bydlení, ale z peněz koupíte prakticky cokoliv.

Americká hypotéka Brno

Dnes je na finančním trhu velmi oblíbená americká hypotéka Brno. Jedná se v podstatě o neúčelový spotřebitelský úvěr, který je zajištěn zástavním právem k nemovitosti. Má tedy stejné charakteristické rysy jako klasická hypotéka s tím rozdílem, že půjčené peníze nemusíte využívat na financování vlastního bydlení. Jak už samotný název napovídá, americká hypotéka Brno se k nám rozšířila z USA, kde je tento typ hypotéky velmi oblíbený.

Americká hypotéka Zlín

Když se řekne americká hypotéka Zlín, pak se nebavíme o ničem jiném než o neúčelové hypotéce. Jedná se v podstatě o neúčelový spotřebitelský úvěr zajištěný nemovitostí. Samotná název produktu napovídá o tom, že k nám přišel právě z USA, kde tento typ hypotéky získal na oblíbenosti. Americká hypotéka Zlín se na českém finančním trhu objevila poprvé v květnu roku 2004. Do tohoto roku se jinak mohla hypotéka využívat pouze k financování vlastního bydlení.

Americká hypotéka

Dnes je na finančním trhu velmi oblíbená americká hypotéka. Jedná se v podstatě o neúčelový spotřebitelský úvěr, který je zajištěn zástavním právem k nemovitosti. Má tedy stejné charakteristické rysy jako klasická hypotéka s tím rozdílem, že půjčené peníze nemusíte využívat na financování vlastního bydlení. Jak už samotný název napovídá, americká hypotéka se k nám rozšířila z USA, kde je tento typ hypotéky velmi oblíbený.